Explore

WORK, PLAY, EAT & SLEEP

Mens Sana In Corpore Sano.

CO-GROWING SPACE

Bruisend centrum van activiteit

Werken moet aangenaam zijn en voldoening geven. Als je het juist aanpakt krijg je energie en word je geïnspireerd. Wij zien daarom onze gemeenschappelijke werkplek als een couveuse die diversiteit, partnerships en creativiteit laat groeien. Kifaru is een coworking space met ballen die je uit je comfortzone haalt en je meeneemt op een creatieve trip.

Events & Shootings

Kifaru leent zich ook graag voor verrijkende kleinschalige events en activiteiten uit diverse sectoren die de maatschappij ondersteunen.

Coworking met Benefits

Design, functionaliteit en sfeer werken op het gemoed. Dus dat moet goed zitten. Performantie, resultaat, voldoening en uitwisseling van ideeën zijn dan een zeker gevolg.

Conference Calls

Onze moderne communicatietechnologie maakt E-learning en Conference Calls en opnames allerhande een belangrijke poot.

Work- (Out)

Wij onderschrijven het belang van een gezonde levensstijl. Daarom kan een coworking space niet zonder een kleine fitnessruimte. Die hebben we indoor maar ook outdoor: hardlopen of wandelen in het Zoniënwoud.

Food Pairing

Het geheel geniet een perfecte food pairing door Kifaru Catering, een keuken en talloze home delivery mogelijkheden.

Winetasting

De innerlijke mens verkneukelt zich bij ons. Daar staan de Afrikaanse Tastings van (vonkel)wijnen en typische producten voor garant. In onze jacuzzi kan u zelfs letterlijk baden in bubbels.

Een eigenzinnige coworking space, twee meeting rooms en enkele hotelkamers.

OP SAFARI IN BRUSSEL

Deelsteps & Fietsen

Er is een ruim aanbod aan e-steps en fietsen in de buurt. Ideaal om Brussel mee te verkennen en hippe street-art te spotten. Bonom en de Space Invaders zijn enkele bekende streetartkunstenaars die hier actief zijn.

Centrum Brussel

Architecturale pracht, meer dan 2400 soorten bier, rasechte Belgische friet, kuieren op de kunstberg of een snuifje cultuur in het Koninklijk museum voor schone Kunsten. Brussel verveelt nooit.

Zoniënwoud

Het is een thuis voor reeën, everzwijnen, vleermuizen, en eekhoorntjes. De groene long van brussel en het is vlakbij Kifaru. Een zuurstofrijke jogging vult je reserves zo weer aan.

Restaurants

Ontbijt is het lekkerst bij Le pain Quotidien. Lunchen doe je in brasserie 'Toucan' en een vis vangen in 'Toucan sur mer'. Typisch Belgisch eet je bij 'Au Savoy'. Onze huis-italiaan LUCA is pasta op zijn best. Smakelijk!

Kifaru Tech & Bed Logo

CONTACT

Phone Number

+32 478 284 084

Email Address

hello@kifaru.com

Address

Montjoielaan/Avenue Montjoie 293-bus 12 B-1180 Brussels